Справа про вбивство водія BlaBlaCar: поліція роз'яснила ситуацію
Категорія
Події
Дата публікації

Справа про вбивство водія BlaBlaCar: поліція роз'яснила ситуацію

Справа про вбивство водія BlaBlaCar: поліція роз'яснила ситуацію
Джерело:  Прес-служба МВС

Екс-бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба, якого затримали за підозрою у вбивстві зниклого водія BlaBlaCar, судитимуть за трьома статтями і утримуватимуть під вартою до 2 жовтня.


Про це заявила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Міністерства внутрішніх справ.


«Щодо розслідування справи Тараса Познякова («BlaBlaCar»). Вчора поліцією в Хмельницькій області був затриманий Дмитро Голуб. Його підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених пунктами 6 і 12 частини 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України», - розповіла глава Нацполіціі.


Також Деканоїдзе заявила, що 5 серпня, Києво-Святошинський районний суд Київської області ухвалив рішення про утримання Д. Голуба під вартою на 60 діб - до 2 жовтня 2016 року. Тим часом оперативно-розшукові заходи та пошукові заходи тривають.


Нагадаємо,  4 квітня львів'янин Тарас Позняков підвозив до Києва пасажирів, яких знайшов на сервісі пошуку попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не дістався. Пізніше правоохоронці знайшли його автомобіль. Тіло Познякова досі шукають.


Як повідомляв ONLINE.UA, за підозрою у вбивстві Тараса Познякова  оголосили в міжнародний розшук 36-річного вихідця з Чернівців Дмитра Голуба і 25-річного росіянина Луана Кингісеппа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?