Броньований "Мерседес" для "Нафтогазу": рішення компанії розбурхало мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Броньований "Мерседес" для "Нафтогазу": рішення компанії розбурхало мережу

Броньований "Мерседес" для "Нафтогазу": рішення компанії розбурхало мережу

Державна компанія з видобутку, транспортування та переробки нафти і природного газу "Нафтогаз України" відмовилася від покупки  броньованого автомобіля для голови компанії Андрія Коболєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Нафтогазу".
"З огляду на градус дискусії, який викликав цей тендер, ми його скасували. Закупівлі не буде.
Ми побачили, що цей тендер обурив багатьох людей навіть серед тих, хто зазвичай підтримує те, що ми робимо. Ваша реакція зрозуміла, і ми не можемо її ігнорувати. Зараз для нас набагато важливіше залишатися разом і зберегти вашу підтримку", - йдеться в повідомленні компанії.
В "Нафтогазі" додали, що ця ситуація показала, що компанії потрібно бути більш відкритими і краще пояснювати громадськості свої дії.
Варто зазначити, що заява "Нафтогазу" викликала жваве обговорення в соцмережі.
Блогер Валерій Шергін написав у Facebook: "Як скасовували закупівлю броньованого мерседеса: «... Повідомив, що в даний час відпала необхідність у здійсненні закупівлі у зв'язку з чим запропонував скасувати торги. Також під час опрацювання пропозицій учасників було з'ясовано, що учасники TOB "АТ ІМПОРТ" і ТОВ "БРОТРЕЙД" мають ознаки неблагонадійності і подальша співпраця з ними може призвести до ризиків невиконання договору, а саме: - Проти ТОВ "АТ ІМПОРТ" прокуратура м.Києва порушила кримінальну справу №42014100000001298 від 06.11.14 про підробку документів на ввезення автомобілів, в тому числі підробки митних декларацій; - ТОВ "БРОТРЕЙД" за інформацією, отриманою з офіційного порталу Державної фіскальної служби України, має податковий борг».
Максим Гардус: "НАК передумав купувати броньовик. З точки зору комунікації - найвірніше рішення. Все, мерседесгейт вичерпаний. Правильно зробили".
Андрій Шимановський: "Правильно. І якщо так вже й потрібний броньовик, купіть щось менш пафосне. Багато ж броньовиків за половину, а то й третину ціни цього сараю".
Олександр Білий: "Ага, ми купимо щось дорожче і без тендеру".
Галина Чернущенко: "Вмерти! Вибачте, це від несподіванки. І від рішення, і від тексту! Браво автору!"
Alexander Golovastov: "Відмінний спосіб попіаритися, щоб на рівному місці народ "спасибі" говорив. "Спасибі, що не купили "Мерседес" за 5 лямів!". Думаю, незабаром інші відомства візьмуть собі на замітку".
Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков виступив з довгою промовою, розповівши чому голові "Нафтогазу" Андрію Коболєву був куплений дорогий броньований "Мерседес".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?