Війна на Донбасі: бойовики вдарили по Авдіївці з важкої артилерії
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: бойовики вдарили по Авдіївці з важкої артилерії

Війна на Донбасі: бойовики вдарили по Авдіївці з важкої артилерії

Бойовики ДНР протягом минулої доби вели вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру по позиціях сил АТО в  Авдіївці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"На Донецькому напрямку російські окупанти з артилерії калібру 122 мм били по наших військах в Авдіївці. Вогонь з гранатометів і кулеметів великого калібру ворог вів по українських позиціях в районі Авдіївки, Невельського, Ленінського і Луганського. Крім того, в Пісках російські найманці застосували гранатомети" , - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що спостерігачі зафіксували 27 обстрілів з боку бойовиків на Маріупольському, 20 - на Донецькому і 3 - на Луганському напрямках.


На Маріупольському напрямку бойовики протягом доби з мінометів різних систем і гранатометів вели вогонь по опорних пунктах сил АТО на ділянці Мар'їнка - Красногорівка. У Богданівці і Чермалик ворог застосував міномети калібру 82 мм, а в Гнутовці та Широкіно - великокаліберні кулемети.
У Старогнатівці і Широкіно терористи застосували вогонь БМП. Мінометний і гранатометний вогонь, в основному неприцільний, бойовики тричі відкривали на Луганському напрямку. Ці атаки зафіксовані поблизу населених пунктів Кримське і Новозванівка. Снайперської активності і спроб ведення повітряної розвідки з боку супротивника не зафіксовано.
Раніше  в мережі було опубліковано яскраве відео з епіцентру бою українських вояків з диверсійно-розвідувальною групою ДНР під Мар'їнкою, в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?