Замах на ватажка ЛНР: з'явилися дані про долю Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на ватажка ЛНР: з'явилися дані про долю Плотницького

Замах на ватажка ЛНР: з'явилися дані про долю Плотницького
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ЛНР  Ігор Плотницький, на якого було скоєно замах в окупованому Луганську, зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter сепаратиста і екс-депутата Партії регіонів Олега Царьова.
"Лідер ЛНР Ігор Плотницький у важкому стані перебуває в лікарні. Машина потрапила під спрямований вибух великої сили. Основна версія ДРГУ", - написав він.
Сепаратисти підтвердили новину про замах на ватажка бойовиків ЛНР.
"Глава ЛНР Ігор Плотницкий сьогодні вранці отримав поранення в результаті потужного вибуху, який стався поряд з його автомобілем. Замах стався в Луганську на перехресті вулиць Карпінського і Ватутіна. Під час вибуху також отримали поранення декілька осіб, пошкоджено фасади прилеглих будівель", - йдеться в повідомленні.
На сайті сепаратистів з'явилася інформація, що двоє осіб, що супроводжували Плотницького, також знаходяться зараз в критичному стані в луганській обласній травматології, яка оточена автоматниками.
Нагадаємо, вранці 6 серпня стало відомо про вибух авто ватажка бойовиків ЛНР. У так званій "народній міліції ЛНР" повідомили, що саморобний вибуховий пристрій був закріплений на стовпі, який обламався від вибуху і впав біля дороги.
Скандальний колишній головний борець з наркозлочинністю Ілля Ківа прокоментував замах на Плотницького в Facebook:
"06.08 близько 8.30 під будинком, в автомобілі був підірваний Плотницький. Дуже сподіваюся, що він загинув".
На питання користувача, звідки джерело, Ківа відповів: "Звідти, точно загинули охоронці, все в оточенні, нікого не пускають. Є велика надія!"
Варто відзначити, що новина про замах на Плотницького викликала бурхливу реакцію у користувачів мережі:
Володимир Білий: "Тримаємо кулаки, шоб не наврочити".
Гредунов Євген: "Хороші ранкові новини. Сподіваюся це тільки початок".
Андрій Стрембіцький: "Так живе воно, начебто тільки охорону зачепило".
Микола Карась: "Поки живе, але надія на неживе є. Сам Олег Царьов рознервувався".
Нагадаємо, раніше ватажок так званої ЛНР  Ігор Плотницький зробив заяву про те, що бойовики на Донбасі програють інформаційну війну з Україною.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?