Переговорщик по Донбасу дав прогноз щодо поведінки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Переговорщик по Донбасу дав прогноз щодо поведінки Путіна

Переговорщик по Донбасу дав прогноз щодо поведінки Путіна
Джерело:  online.ua

Представник України в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявив, що  президент Росії Володимир Путін  буде затягувати з рішеннями щодо Донбасу як мінімум до лютого, щоб вийти на нове політичне керівництво США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.
"По всій поведінці сьогодні російського політичного керівництва, і за прогнозом, навіть з точки зору не здорового глузду, видно з усього, що пан Путін тягне час для того, щоб вийти на нове політичне керівництво США, а це десь лютий місяць. Крім того, санкції закінчуються 31 січня 2017 року, крім того, в Європі, ми бачимо, тріскається така єдність, багато виникло проблем і з турецькими подіями, вже не кажучи про біженців і всім, що з цим пов'язано, вихід Великобританії", - сказав Марчук в ефірі телеканалу.
На його думку, процес відведення живої сили від передової може зайняти не менше, ніж півроку.
"Тому я думаю, що мінський процес, він буде приблизно в такому ключі йти, але на круті, радикальні зміни, навіть якщо нам вдасться підготувати цю угоду, про яку я сказав ("Рамкове рішення"), і навіть якщо вона буде підписана, то процес відведення живої сили від передової, він займе не менше, якщо ідеально взяти, ось ми про все домовилися, підписали, то я думаю, що не менше півроку, а то й більше піде на завершення цього процесу. Я дуже сумніваюся, що нам вдасться повністю це зробити до кінця року, хоча б почати", - зазначив Марчук.
Раніше  Євген Марчук заявив, що народний депутат Надія Савченко не запрограмована Росією, а просто болісно сприймає українські реалії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?