Захарченко наступний: соцмережі бурхливо відреагували на підрив ватажка ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Захарченко наступний: соцмережі бурхливо відреагували на підрив ватажка ЛНР

Захарченко наступний: соцмережі бурхливо відреагували на підрив ватажка ЛНР
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють  замах на ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького  і відзначають, що наступною метою може стати його колега з так званої ДНР Олександр Захарченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Політтехнолог Тарас Березовець поділився в Facebook своєю версією подій з Плотницьким, висловивши думку, що Захарченко може стати наступною ціллю замаху.
"Моя версія. Плотницкий став небезпечним свідком розв'язаної Путіним війни на Донбасі. У той же час, за 2 роки він істотно фінансово обважнів і обріс численним бізнесом, відібраним у місцевих бізнесменів. З таким багажем війна Плотницькому і його оточенню стала непотрібна. Відкрита війна. Бойовики ЛНР стали відкрито саботувати накази російського командування. Почастішали випадки вбивств російських кадрових військових місцевими бойовиками. Замах на його вбивство може бути пов'язаний з планами загострення військової ситуації на Донбасі найближчим часом. Плотницкий явно опирався такому розвитку подій. І тому став на шляху. Захарченко потрібно або відкрито стати на бік партії війни, або ж він стане наступним. Зв'язок зі справою Олександра Єфремова як версію я поки не розглядаю".
Відомий блогер Ярослав Матюшин пожартував:
"Кажуть, што Плотницкий нехило пукнув в автомобілі сьогодні з ранку. Ось що відбувається при порушеному режимі харчування, ай-ай-ай".
Журналіст Денис Попович зазначив:
"Про Плотницького. Поранений - поняття розтяжне. Коли знесло півголови - теж поранений, поки не здох".
Український письменник Костянтин Скоркін зробив цікаве припущення:
"У наші гібридні часи не здивуюся, якщо слідом за замахом на Плотницького, урядові будівлі Луганська захоплять бійці армії ДНР без розпізнавальних знаків".
Відзначимо, що радник глави СБУ Юрій Тандіт підтвердив інформацію про замах на Плотницького.
"За своїми закритими каналам я можу підтвердити цю інформацію. Дійсно, ми говоримо про те, що був замах на Ігоря Венедиктовича Плотницького", - сказав Тандіт в ефірі "112-Україна", зазначивши, що ватажок бойовиків знаходиться у важкому стані.
Нагадаємо, ватажок так званої ЛНР  Ігор Плотницький, на якого було скоєно замах в окупованому Луганську, зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?