Російські друзі постаралися: соцмережі продовжують обговорювати замах на Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

Російські друзі постаралися: соцмережі продовжують обговорювати замах на Плотницького

Російські друзі постаралися: соцмережі продовжують обговорювати замах на Плотницького
Джерело:  online.ua

У мережі не вщухають обговорення  замаху на ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Блогер Олекса Голобуцький вважає, що Плотницького підірвали російські спецслужби.
"Плотницького машину підірвали. Кажуть, що і його самого пошарпало серйозно. Швидше за все російські друзі постаралися зі спецслужб. Пи..дить не по дитячому він, так що їм мало що перепадає", - написав він у Facebook.
Політичний оглядач Олександр Михельсон вважає, що українці повинні скористатися усуненням з поля бою, нехай і тимчасовим, ватажка бойовиків ЛНР.
"Те, що Плотницького підривали таки українці, підтверджується очевидним фактом: голосно, красиво, корисно - а до кінця не довели".
"До речі, чимало патріотів пропагує, що пофіг, скільки Плотницьких підірвати і Єфремових посадити - все одно всім керує Путін. Як БезсоннеОко Саурона - орками, як Кільце Всевладдя - назгулами, коротше, в магічний і миттєвий спосіб. На цей випадок доповідаю, що ніякі сигнали у Всесвіті не передаються миттєво, і жодна евристична машина не може вирішувати незліченну кількість завдань одночасно... Простіше кажучи, навіть тимчасове вибуття ворожих генералів з поля бою - це вже теж корисно. Головне - вміти цим скористатися".
Радник глави МВС  Зорян Шкіряк, який раніше не виключав слід у замаху на Плотницького спецслужб Росії, написав в Facebook:
"Особисто мені глибоко по**ер, що з цим виродком. Нехай здохне як паршива собака, разом з Захаром. І нехай вони переб'ють один одного як шакали, буду тільки радіти (прости Господи). Ніколи, ніколи ми не пробачимо цієї терористичної сволочі невинно пролиту кров тисяч українських громадян і наших Воїнів-Героїв! А станом здоров'я Плотницького нехай займається його дружбан - Надя Савченко. Вже очевидно скиглить, що, можливо, ні з ким буде терти про "спільні ідеали" і "взаємне прощення" ... Фу, гидота!"
Нардеп Дмитро Ярош іронічно прокоментував замах на Плотницького:
"Кажуть, підірвали машину Плотницького ... Яка прикрість! .. Мабуть ФСБ".
Журналіст Михайло Ганницький вірить, що замах вчинили українці.
"А я вірю, що зухвалий і прекрасний замах на плотву (невдалий, але треба ж дати хлопцям другий шанс) зробили бандери. Можливо, з чорної сотні Гройсмана навіть. PS. На*ера Шкіряк та інші експерти відразу виключають український слід у цій чудовій події? А як бойовий дух піднімати?"
Журналіст Євген Шевченко, вважає, що співчуття, яке висловив Плотницькому радник глави СБУ Юрій Тандіт - це "вірус Савченко".
"Як відомо, сьогодні вранці був здійснений підрив автомобіля ватажка бойовиків ЛНР Плотницького. І знаєте, що з цього приводу сказав радник глави СБУ Юрій Тандіт? Дослівно: "Було скоєно замах на громадянина України Ігоря Венедиктовича Плотницького. Я можу поспівчувати тим людям, які перебувають у важкому стані і йому, як людині, в тому числі".
Тандіт, ти хворий? Вони нас кожен день вбивають, а тобі їх шкода??? Співчуття висловлюєш "тим людям"? Ти береги не поплутав, шановний? "Ті люди" - це бойовики і терористи, військовослужбовці РФ, але ти називаєш їх людьми. Ймовірно якщо Плотницький таки відкине копита, то в Україні буде оголошено жалобу".






Раніше  стали відомі версії і подробиці замаху на ватажка ЛНР Ігоря Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?