Луганськ сепаратистам здала місцева влада - очевидець
Категорія
Політика
Дата публікації

Луганськ сепаратистам здала місцева влада - очевидець

Луганськ сепаратистам здала місцева влада - очевидець
Джерело:  online.ua

Місцева влада Луганська сама передала контроль над містом  бойовикам так званої ЛНР  в 2014 році.


Про це йдеться в "Блокадному щоденнику" українського активіста, що залишився в захопленому сепаратистами Луганську, який публікує ONLINE.UA.


"9 вересня. Побував в центрі міста. Біля будівлі СБУ барикади вже розібрали. Працівники ДКП ЕЛУА (Експлуатаційного лінійного управління автошляхів Луганська, - ONLINE.UA) наводять лад на проїжджій частині і в сквері навпроти", - йдеться в тексті щоденника.


"Ці ж працівники брали активну участь і в спорудженні цих барикад (навесні 2014 року, - ред.). Та й техніка там використовувалася, що належить цій організації", - підкреслив очевидець.


"Загалом, всі ці заворушення були повністю ініційовані міською владою, що не є ні для кого секретом. Сепаратистам мітингувальникам біля ОДА просто підготували і надали до "захоплення" будівлю СБУ і його зброярки. Це була чітко спланована акція!", - резюмував активіст.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Місто вмирає, а по вулицях ходять ряджені терористи: блокадний щоденник жителя Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?