У Києві п'яна компанія влаштувала ДТП: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яна компанія влаштувала ДТП: з'явилися фото і відео

У Києві п'яна компанія влаштувала ДТП: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, група чоловіків на Toyota Land Cruiser влаштували масштабне ДТП на Набережно-Корчевацькій 27А  в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільноту Facebook "Київ оперативний".


Відзначається, що за кермом автомобіля перебував Олексій Михайлик 1991 року народження, який водив транспортний засіб без водійського посвідчення. Він в'їхав в два припарковані автомобілі, а потім в огорожу і бетонну стінку.


Водій і його пасажир перебували в неосудному стані, бешкетували і погрожували всім. Після чого на місце з'їхалися друзі потерпілих в ДТП, які теж намагалися загрожувати всім оточуючим.


Співробітники правоохоронних органів виміряли рівень алкоголю в крові учасників ДТП. Прилад показав 2,98 проміле. Такий рівень алкогольного сп'яніння характеризується ступором, втратою здібностей до розуміння і відчуття, ймовірністю втрати свідомості і смерті.



Як повідомляв ONLINE.UA, на Столичному шосе  в Києві 5 серпня сталося велике ДТП, в результаті якого був госпіталізований один з водіїв.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?