Замах на Плотницького: розвідка зробила гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Плотницького: розвідка зробила гучну заяву

Замах на Плотницького: розвідка зробила гучну заяву
Джерело:  Hromadske

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вважають, що  поранення, які отримав ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницкий в результаті вибуху автомобіля 6 серпня, несумісні з життям.


Про це заявив заступник директора Департаменту головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.


"За даними розвідки, дійсно був замах на життя Плотницького. В результаті він отримав важкі поранення. Важко зараз говорити, що саме спровокувало напад. У нього важкий стан, це такі поранення, не сумісні з життям", - сказав Скібіцький.


Також він підкреслив, що «зараз йде боротьба за владу і за фінансові потоки, які може мати лідер так званої ЛНР».


Відзначимо, раніше "Інтерфакс" писав, що  в результаті замаху Ігор Плотницкий був контужений, але небезпеки для його життя немає, що суперечить заяві української розвідки.


Нагадаємо, вранці 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. Сепаратист  Олег Царьов повідомив, що Плотницкий зараз знаходиться у важкому стані в місцевій лікарні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницкий отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?