Мережу підірвала карикатура на конфлікт НАБУ і людей Луценко
Категорія
Політика
Дата публікації

Мережу підірвала карикатура на конфлікт НАБУ і людей Луценко

Мережу підірвала карикатура на конфлікт НАБУ і людей Луценко
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над  Генеральною прокуратурою України, яка проводила обшуки в приміщеннях Національного антикорупційного бюро України, і оприлюднили карикатуру про відносини між відомствами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього заступника Генпрокурора України Віталія Касько.


Екс-заступник генпрокурора опублікував карикатуру з мотивів вкладишів про любов з жувальної гумки Love is..., на якій в ролі дівчинки виступило НАБУ, а в ролі хлопчика, - ГПУ, очолювана Генпрокурором Юрієм Луценком.


"Любов це... обшукувати один одного", - підписав карикатуру Касько.



Користувачі соцмереж посміялися над жартом Віталія Касько, деякі також запропонували свій варіант, за участю співробітників Служби безпеки України:



Ярослава Братусем: "Так ось вона яка, ця любов)))".


Віра Тамко: "В десятку)))".


Олександр Лемен: "Так ось у чому там справа ?! Ггггг)))".


Нагадаємо, що 5 серпня слідчо-оперативна група ГПУ приїхала з обшуками в НАБУ. Слідчі заявили, що обшук пов'язаний з незаконним прослуховуванням, яке вело НАБУ. Слідчо-оперативна група ГПУ провела виїмку документів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  обшук в офісі НАБУ пов'язаний з розслідуванням незаконного прослуховування фігуранта "газової справи", екс-заступника глави НАК "Нафтогаз України" одного з братів Кацуба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?