У мережі посміялися над візитом ватажка ДНР в лікарню до Плотницького
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі посміялися над візитом ватажка ДНР в лікарню до Плотницького

У мережі посміялися над візитом ватажка ДНР в лікарню до Плотницького
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж посміялися над  ватажком так званої ДНР Олександром Захарченко, який відвідав в лікарні пораненого в результаті замаху ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"Захарченко відвідав у лікарні контуженого Плотницького", - написав український блогер Антон Комаров, супроводивши фразу фотографією чоловіка з ножем за спиною.


Інші користувачі також посміялися над візитом одного ватажка до іншого: Так, Сергій Нейолов написав: "Так би мовити самостійно перевірити)))".


Оксана Василенко: "Че приніс? Пиріжки від бабусі?".


Сергій Саєнко: "Подивитися, що очікує і його...".


Нагадаємо, вранці 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. В результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницький отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.


Примітно, що в заяві російського "Інтерфаксу" повідомляється, що в результаті замаху Плотницкий був контужений, але загрози для його життя немає, в той час як  в українській розвідці наголосили, що отримані ватажком ЛНР поранення несумісні з життям.


Як повідомляв ONLINE.UA, відомий журналіст  Денис Казанський зібрав основні версії причин замаху на Ігоря Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?