Ватажок ДНР зробив нову заяву про війну з Україною: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив нову заяву про війну з Україною: опубліковано відео

Ватажок ДНР зробив нову заяву про війну з Україною: опубліковано відео
Джерело:  ОСІБ

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що  замах на ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького, який стався вранці 6 серпня, є знаком готовності України до початку бойових дій.


Про це він заявив після візиту в лікарню до Плотницького, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"Те, що Україна готується до початку бойових дій - це правда, і сьогоднішня подія, в якій постраждали і хлопці з охорони, і сам Ігор (Плотницький - ONLINE.UA), - це зайве тому підтвердження", - заявив ватажок ДНР.


Також Захарченко підкреслив, що стан ватажка ЛНР стабільний, а замах на нього, - очікуваний. "Україна ще місяць тому заявила, що готуються замахи на перших осіб держав: мене і Плотницького, і наших міністрів", - сказав він.



Нагадаємо, замах на Плотницького відбувся в Луганську, де вранці 6 серпня підірвали автомобіль ватажка ЛНР. В результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницький отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.


Примітно, що в заяві російського "Інтерфаксу" повідомляється, що в результаті замаху Плотницький був контужений, але загрози для його життя немає, в той час як  в українській розвідці наголосили, що отримані ватажком ЛНР поранення несумісні з життям.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  посміялися над візитом ватажка ДНР Захарченко до контуженого ватажка банди ЛНР Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?