Замах на Плотницького: з'явилася цікава деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Замах на Плотницького: з'явилася цікава деталь

Замах на Плотницького: з'явилася цікава деталь

Журналіст Андрій Дехтяренко заявив, що в  автомобілі ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького, який вибухнув 6 серпня, не було достатньої кількості вибухівки для принесення йому будь-яких істотних пошкоджень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".


"Уже є фактом, що ватажок угруповання ЛНР майже не постраждав в результаті вибуху. Більш того, характер пошкоджень на місці інциденту говорить про не дуже великий заряд вибухівки. Про це говорять експерти, які оглядали перехрестя: "Дивно, що заряд закріпленої на стовпі вибухівки був без додаткових елементів ураження, які могли б убити пасажира. А так Плотницкий, якщо він взагалі був у машині, постраждав тільки від осколків скла і вибухової хвилі. І ще одне: якби замовники "теракту" дійсно хотіли його вбити, вони б рознесли півкварталу!..", - написав журналіст.


"Тобто право на існування має ще одна версія подій: "теракт" проти себе міг інсценувати сам Ігор Плотницький, щоб мати підставу почати репресії проти внутрішніх ворогів, а також влаштувати перевірку "друзям". Спостерігаючи за процесами всередині угруповання ЛНР, яке строго розправляється з вчорашніми "міністрами", можна припустити і такий варіант. Відомо, що Плотницкий не збирається відходити з луганською політичної сцени", - також додав Дехтяренко.


Нагадаємо, замах на Плотницького відбулося в Луганську вранці 6 серпня. В результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницкий отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.


Примітно, що в заяві російського "Інтерфаксу" повідомляється, що в результаті замаху Плотницький був контужений, але загрози для його життя немає, в той час як  в українській розвідці наголосили, що отримані ватажком ЛНР поранення несумісні з життям.


Як повідомляв ONLINE.UA,  через замах на Плотницького ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко голосно висловився про війну з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?