У Facebook знайшли "руки Кремля": опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Facebook знайшли "руки Кремля": опубліковано фото

У Facebook знайшли "руки Кремля": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Відомий російський співак Олексій Лебединський поскаржився на "руки Кремля" в Facebook, які видалили його запис про шанувальника президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лебединського.


"Ось вам і руки Кремля в фейсбуці! Тільки що написав пост про якогось Ігоря Ходирєва, що пише казкову пропутінську х***ю, як цей пост безслідно зник протягом однієї хвилини! Ось скріншоти його сторінки, наші загальні "друзі" і слід від мого поста. Потім і слід пропав в історії. Мило, да? Пост починався зі слів "дивіться, якого казкового дол***ба я випадково знайшов" і було прикладене посилання на його найтупіший пост від 26-го липня про те, що Висоцький належить 86 відсоткам, а не "лібералам", - написав співак.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лебединський висміяв російського музиканта, прихильника президента РФ Володимира Путіна, Олександра Маршала, який написав божевільну пісню "Я - росіянин. Я той самий "Колорад".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?