Ніякого Плотницького немає: ватажкові ЛНР дали принизливу оцінку
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніякого Плотницького немає: ватажкові ЛНР дали принизливу оцінку

Ніякого Плотницького немає: ватажкові ЛНР дали принизливу оцінку

Відомий журналіст Віталій Портников у зв'язку із  замахом на ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького  дав йому принизливу оцінку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю журналіста на "Радіо Свобода".


"Ніякого Плотницького - як, втім, і ніякого Захарченко - просто не існує. Є тільки якась функція, покликана символізувати існування так звані «народні республіки». Як відомо, Плотницький - аж ніяк не перший керівник «Народної Республіки». Якщо після замаху він не виживе або відправиться на лікування, «республікою» керуватиме хтось інший. і цей інший буде виконувати вказівки Суркова (помічника президента Росії Владислава Суркова, якого називають кремлівським куратором російського втручання на Донбас - ред.), Як і його попередники" , - підкреслив журналіст.


Також він розповів про завдання, з яким Плотницького направили очолити бойовиків ЛНР: "Він бандит, якому було доручено «зачистити» окуповану територію Луганської області від інших бандитів. І з цим завданням він впорався наполовину. Наполовину - тому що «царьки» на місцях були або ліквідовані, або вигнані. Але після цього загострилася конкуренція за власність і гроші між бандитами в самому Луганську. Адже неважливо, ким ти себе вважаєш - «главою республіки» або «силовим міністром». Важливо, що перебування на цій вигаданій посаді відкриває тобі шлях до збагачення. І ти готовий прибрати будь-якого, хто стоїть у тебе на цьому шляху", - зазначив Портніков.


"Вчора прибирав Плотницький. Сьогодні скоєно замах на Плотницького. Бандити будуть знищувати один одного, поки серед них не виділиться один «альфа-самець», який здатний прибити до стіни свого робочого кабінету скальпи убитих «соратників». Або поки угруповання ЛНР не буде демонтоване, а його ватажки не постануть перед українським судом і не відповідатимуть за свої злочини", - резюмував журналіст.


Нагадаємо, вранці 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. В результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницький отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що  в автомобілі Ігоря Плотницького не було достатньої кількості вибухівки для принесення йому будь-яких істотних пошкоджень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?