Смертельна ДТП в Києві: стало відомо рішення суду по водієві
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в Києві: стало відомо рішення суду по водієві

Смертельна ДТП в Києві: стало відомо рішення суду по водієві
Джерело:  online.ua

У Шевченківському районному суді Києва прийняли рішення про взяття під варту винуватця  ДТП, в якому 5 серпня загинув працівник комунального підприємства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря прокуратури Києва Надії Максимець.


"Шевченківський райсуд столиці сьогодні, 6 серпня, задовольнив відповідне клопотання прокуратури міста Києва, вибравши безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для підозрюваного. Як повідомлялося, експертиза виявила 2,8 проміле алкоголю в його крові", - написала прес-секретар київської прокуратури.


"Ця людина, так само як і водій, що травмував поліцейських на Столичному шосе, раніше притягувалася до відповідальності за водіння транспортом в стані алкогольного сп'яніння. Якщо не космічні штрафи, то може суворі заходи нарешті відіб'ють у водіїв бажання сідати за кермо п'яними", - додала Максимець.


Відзначається, що рішення було прийнято 6 серпня, і водій, що збив людину, не має права на внесення застави.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в КП "Київміськсвітло" розповіли про загиблого в ДТП Володимира Степуру, який був видатним світлотехніком, автором багатьох наукових праць, начальником вимірювальної лабораторії, кандидатом технічних наук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?