Втомився так жити: з'явилося відео бойовика ЛНР, що розкаявся
Категорія
Події
Дата публікації

Втомився так жити: з'явилося відео бойовика ЛНР, що розкаявся

Втомився так жити: з'явилося відео бойовика ЛНР, що розкаявся

Один з  бойовиків так званої ЛНР  здався співробітникам Служби безпеки України, і розповів, що його змусили брати участь в діяльності угруповання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Служби безпеки України.


Відзначається, що чоловік відбував покарання в Брянській виправній колонії, що на Луганщині. Після звільнення в квітні 2015 терористи силою змусили його приєднатися до бойовиків. Протягом чотирьох місяців він виконував завдання бойовиків і чергував на бокпосту. Згодом чоловікові вдалося втекти від терористів.


Він повернувся на Херсонщину, де довгий час переховувався у родичів і знайомих. Дізнавшись про програму СБУ «На тебе чекають вдома», чоловік вирішив розповісти правоохоронцям про свою участь в діяльності НВФ. За його словами, він «втомився так жити» і постійно ховатися від правосуддя.


Проводиться досудове розслідування. У разі, якщо слідство не виявить фактів вчинення ним злочинів під час перебування серед терористів, він має всі підстави сподіватися на звільнення від кримінальної відповідальності



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ затримала в Одесі росіянина, який вивозив з України мільйони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?