Підірваний Плотницький відгукнувся з лікарні і згадав Путіна: з'явилося аудіо
Категорія
Події
Дата публікації

Підірваний Плотницький відгукнувся з лікарні і згадав Путіна: з'явилося аудіо

Підірваний Плотницький відгукнувся з лікарні і згадав Путіна: з'явилося аудіо
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький, на якого було скоєний замах вранці 6 серпня, записав аудіозвернення, в якому розповів про своє здоров'я і закликав повідомляти президенту РФ Володимиру Путіну про посібників спецслужб України та США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аудіозапис, опублікований на YouTube.


"Я живий і здоровий. Будь-які спроби спекулювати станом мого здоров'я, - підступи української сторони. Ви їх знаєте, війна ще не закінчилася. За українським урядом, звичайно ж, стоять спецслужби Сполучених Штатів. Ті, хто намагається розгойдати ситуацію і в Україні, і в цілому світі, ті, хто сподівається змістити законну владу в ЛНР, - провокатори. Я думаю, не варто їх слухати, тому що це ті люди, що намагаються розгойдати, звести до нуля все, що ми з вами вже зробили", - заявив Плотницький.


"А в разі будь-яких подальших подій, пов'язаних зі мною, з моїм життям, інформація про таких посібників американських і українських спецслужб, які знаходяться в різних точках і ЛНР, і напевно навіть в Росії, нехай буде повідомлена або президенту Російської Федерації, або ФСБ. Ця інформація вже знаходиться за межами нашої "республіки". Тому, прошу всіх дотримуватися спокою", - додав ватажок ЛНР.



Нагадаємо, вранці 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. В результаті вибуху автомобіля  Ігор Плотницкий отримав мінно-осколкові поранення життєво важливих органів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що  в автомобілі Ігоря Плотницького не було достатньої кількості вибухівки для принесення йому будь-яких істотних пошкоджень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?