Скандал навколо "Інтера": з'явився документ про зв'язки з російським пропагандистом
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал навколо "Інтера": з'явився документ про зв'язки з російським пропагандистом

Скандал навколо "Інтера": з'явився документ про зв'язки з російським пропагандистом
Джерело:  online.ua

Телеканал "Інтер"  в особі шеф-редактора Марії Столярової дійсно збирався у 2015 році взяти на роботу російського пропагандиста Леоніда Муравйова, який називав АТО "каральною операцією".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook експерта з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки Дмитра Золотухіна.


Золотухін оприлюднив копію документа, в якій керівництво "Інтера" просить главу Держприкордонслужби Віктора Назаренко посприяти в перетині кордону Муравйову, який буде працювати на телеканалі в програмі "Подробиці тижня". Документ датований 2015 роком.


"І це після того, як він в січні-лютому 2015 го через день виходив в ефір з синхронами про "карателів, яких знищують у Дебальцевському котлі"... Рішення про прийняття на роботу Муравйова приймала особисто Столярова, з якою вони раніше дружили", - написав Золотухін.


"Всі розповіді, що Муравйов ніколи не був і не планувався як співробітник" Інтера",- це брехня", - додав він.




Нагадаємо, що в березні 2015 року з'явилася інформація, що Муравйов буде вести програму на "Інтері". Але тоді на телеканалі спростували ці дані.


Раніше в мережі опублікували листування співробітниці так званого "Міністерства державної безпеки ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також нібито з колишнім шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?