У Авакова виступили з новою заявою щодо стеження за Шереметом: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова виступили з новою заявою щодо стеження за Шереметом: з'явилося відео

У Авакова виступили з новою заявою щодо стеження за Шереметом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Перший заступник начальника Національної поліції України Вадим Троян заявив, що не організовував стеження за журналістами  Павлом Шереметом  і Оленою Притулою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі МВС України.

"Я думаю, що перевірка покаже, звідки пішов цей "фейк" і чиє це "амовлення". Комусь було зручно це зробити в момент моєї відсутності", - сказав Троян.

Він також заявив, що МВС, очолюване Арсеном Аваковим, почало службову перевірку інформації про причетність Трояна до стеження за журналістами.

"Відразу після повернення з відпустки я написав рапорт на ім'я голови Національної поліції України з проханням провести службову перевірку щодо інформації про нібито мою причетність до організації незаконного відеоспостереження за Павлом Шереметом і Оленою Притулою Це мій обов'язок як керівника кримінальної поліції України", - зазначив заступник начальника Нацполіціі.

##### VIDEO_894218 #####

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що за журналістами Павлом Шереметом і Оленою Притулою нібито  велось стеження, організоване першим заступником голови Нацполіції Трояном.

Нагадаємо, що вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?