Справа бійців "Торнадо": з'явилися нові страшні звинувачення
Категорія
Події
Дата публікації

Справа бійців "Торнадо": з'явилися нові страшні звинувачення

Справа бійців "Торнадо": з'явилися нові страшні звинувачення
Джерело:  online.ua

Під час арешту командирів  батальону "Торнадо"  у них вилучили телефони і знайшли відео зґвалтувань, на одному з них зафіксовано немовля, повідомила народний депутат України від фракції "Народний Фронт" Тетяна Чорновол.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна"

"Коли були заарештовані командири" Торнадо ", у них були вилучені мобільні телефони. У мобільних телефонах виявилося страшне відео. Насправді страшне відео, яке зараз є в матеріалах справи. Це відео різних сексуальних оргій, згвалтувань. Причому скажу, що там були навіть немовлята. Я так розумію, що мати з цим немовлям змушували це робити під загрозою смерті її дитини. Там були згвалтування неповнолітніх дівчаток ", - сказала Чорновол.

Вона також повідомила, що нардеп Семен Семенченко знає про те, що трапилося, але все одно підтримує підозрюваних.

"І я розумію, чому він це робить. Він розуміє, що в нашому інформаційному просторі все, що скаже він, - розходиться. А правда, на жаль, не розходиться. Семенченко піклується виключно про свій піар. Він знає: яких би він тварин не захищав, це буде на його боці ... Повинен нести відповідальність і Семенченко. Я вважаю, що це вже остання крапля, він сяде", - резюмувала народний депутат.

У свою чергу, колишній глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів про своє знайомство з заступником командира "Торнадо" Миколою Цукуром.

"Навесні мені розповіли, що в Сєвєродонецьку "з'явився заступник командира "Торнадо" Микола Цукур. Ніби як він розповідає, що в Києві "порішав" своє кадрове призначення в Луганську область і очікує офіційного призначення ... Через пару днів секретар доповіла мені, що зі мною хоче зустрітися Микола Цукур. Домовилися про час. До кабінету зайшов чоловік приємної зовнішності, як зараз кажуть, "харизматичний". Відверто, він мені сподобався. Людина добре вихована, володіє словом, має дві вищі освіти. Микола мені сказав, що йому запропонували роботу на Луганщині, проте він вирішив за доцільне, перш ніж погодитися, переговорити зі мною, чи не стану я заперечувати ", - зазначив Тука.

За його словами, це була їх єдина розмова до того, як Цукура "упакували" прямо посеред вулиці.

"Через кілька годин я дізнався з новин, що в Сєвєродонецьку заарештували Миколи Цукура. Пару тижнів тому в Києві до мене прийшов мій "маленький друг"... Розговорилися."Жора, я тобі ніколи не говорив і більше про це ніколи нікому не скажу. Я ж був в "Торнадо". Привіз їм глушники, каліматор ... Вони при мені у дворі просто на смерть ногами забили людини". Я ледь втримався. Миттєво зібрався, попрощався і поїхав."Слухай, а чому ти не хочеш давати показання офіційні?"-"Жора! Я ще жити хочу!", - розказав екс-чиновник.

Нагадаємо, що засідання Оболонського районного суду Києва у справі бійців роти патрульної служби "Торнадо" перенесено на 9 серпня через того, що підсудних не змогли доставити в суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?