Закриття пунктів пропуску в Криму: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Закриття пунктів пропуску в Криму: з'явилися подробиці

Закриття пунктів пропуску в Криму: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Кримськотатарський журналіст, віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов заявив, що  закриття пунктів пропуску в Криму  може бути пов'язано з військовими навчаннями Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Украина".


За словами Іслямова, неподалік від КПВВ з тимчасово окупованих Кримом чутні постріли, очевидці помітили кілька вертольотів


"Нами були почуті автоматні черги на тій стороні, ми бачили кілька вертольотів, які пересувалися уздовж кордону. У 500 метрах від КПВВ з окупованою територією стоять солдати і вже блокують всіх тих, хто хоче виїхати з окупованої території на материк. Ми це теж бачимо. Ті люди, які вже перетнули, стоять на нулі, їх теж не пропускають з якоїсь причини, вони як в мішку виявилися. На українській стороні в'їзд є, абсолютно все відкрито ", - сказав кримський татарин.


Раніше в мережі  з'явилося відео колони російської військової техніки, яка їде по дорогах окупованого Росією Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?