Закриття пунктів пропуску в Криму: стало відомо про прогрес
Категорія
Україна
Дата публікації

Закриття пунктів пропуску в Криму: стало відомо про прогрес

ДПСУ
Закриття пунктів пропуску в Криму: стало відомо про прогрес

Російські окупанти в Криму відкрили один  пункт пропуску на кордоні з материковою Україною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Держприкордонслужбу України.


"Близько 10:50 російська окупаційна влада відновила пропускні операції в напрямку КПВВ" Чонгар", - ідеться в повідомленні.


"У напрямку контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Чаплинка" і "Каланчак" пропуск осіб та транспортних засобів не здійснюється", - додали у відомстві.


У той же час заступник міністра з ВПЛ і окупованих територій Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook написав, що відкриті всі пункти пропуску.


"Тільки що мав дві розмови з главою Держприкордонслужби Віктором Назаренком. Спочатку він мені розповів, що окупанти проводять якісь свої навчання. Наші напоготові. Через п'ять хвилин Віктор подзвонив мені: "Рух на кордоні з окупованим Кримом відновлено", - зазначив Тука.


Раніше стало відомо, що російські окупаційні власті заблокували пропуск людей і транспорту з материкової України в Крим.


Кримськотатарський журналіст, віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов заявив, що  закриття пунктів пропуску в Криму може бути пов'язано з військовими навчаннями Росії, оскільки біля адмінкордону з Україною літають вертольоти і чутні постріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?