Возле Мариуполя произошло землетрясение
Категорія
Події
Дата публікації

Возле Мариуполя произошло землетрясение

Возле Мариуполя произошло землетрясение
Джерело:  УНН

Біля Маріуполя  Донецької області  стався землетрус магнітудою 4,9 бала, повідомила прес-секретар ДСНС в Донецькій області Вероніка Бахал.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.

"У Маріуполі був землетрус магнітудою 4,9 балів. Поки інформації з приводу постраждалих немає, оскільки через землетрус лінії мобільних операторів перевантажені", - повідомила Бахал.

За інформацією начальника аварійно-водолазної служби Маріупольської міськради Олександра Татая, в воді вибуху не було точно, оскільки не було наганяння хвилі. Повітряної хвилі не було теж.

Прес-секретар оперативно-тактичної групи сектора Маріуполь Іван Чмара повідомив, що на даний момент у нього немає ніякої інформації з приводу можливих боїв в секторі Маріуполь.


Скріншоти з сайту: earthquake.usgs.gov

Також стало відомо, що епіцентр землетрусу знаходився в 21 км від Волновахи.
Тряску відчули також жителі Бердянська. За словами очевидців, у багатьох на кухнях падав посуд і билися банки.
Раніше  в Маріуполі виникла небезпека зараження холерою: в ході останніх досліджень проб води був виявлений холероподібний вібріон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?