Справа Єфремова: відбулося нове затримання
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Єфремова: відбулося нове затримання

Справа Єфремова: відбулося нове затримання
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура України затримала  у справі екс-регіонала Олександра Єфремова, підозрюваного в посяганні на територіальну цілісність і суверенітет України, колишнього нардепа Володимира Медяника.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook речника ГПУ Лариси Сарган.


"У рамках справи Олександра Єфремова ГПУ затримала наступного фігуранта - екс-нардепа ПР Володимира Медяника.

У понеділок о 9:00 Печерский суд розгляне клопотання Генпрокуратури про його арешт", - написала Сарган.


"Також у понеділок о 13:30 відбудеться Апеляційний суд у справі про арешт Олександра Єфремова", - додала вона.


Нагадаємо, що суд посадив Єфремова за ґрати на 2 місяці. Сам політик на суді  відмовився визнати свою провину   і заявив, що в матеріалах справи немає доказів його зазіхань на територіальну цілісність України.


Раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що  генпрокурор Юрій Луценко після інтерв'ю ONLINE.UA і зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?