Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати України
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати України

Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати України

За минулу добу  на Донбасі  загинули троє українських військовослужбовців, ще четверо отримали поранення, повідомив спікер АП з питань АТО Андрій Лисенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українську правду".

"Найбільші втрати - н.п. Кримське, там троє бійців загинули, двоє отримали поранення - це сталося в результаті обстрілів і вибуху. Один поранений в Мар'їнці, ще один - в Павлополі, також в результаті обстрілів", - повідомив Лисенко.

Разом з тим, за даними штабу АТО, по всій лінії розмежування спостерігаються маневри важкої техніки бойовиків.

"Спостерігається підтягування артилерійських систем, ротація підрозділів, в тому числі і російських військ, які переходять держкордон України з РФ на неконтрольованіц ділянці. Бачимо певні рухи і динаміку руху військ бойовиків уздовж лінії розмежування", - зазначив спікер АТО.

Нагадаємо, що в період з 25 по 31 липня зафіксовано  великі втрати серед бойовиків-окупантів, які тимчасово утримують під контролем частину території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?