У Порошенка зробили гучну заяву про наступ Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка зробили гучну заяву про наступ Росії

У Порошенка зробили гучну заяву про наступ Росії

Україні варто очікувати настання російських військ  з Криму, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Очікуємо в будь-який час", - сказав Лисенко, відповідаючи на питання про можливе загострення конфлікту, оскільки по всій лінії розмежування спостерігається підтягування техніки, ротація військових з боку ворога і перехід кордону на неконтрольованих ділянках.


"На півночі Криму також російські війська проводять свої маневри, і на деякий час рух на пропускних пунктах було зупинено за ініціативою російської сторони. Тобто окупанти проводять свої маневри, і ми повинні розуміти, що в будь-яку хвилину, в будь-яку годину вони можуть почати якийсь масштабний або немасштабний наступ", - додав спікер АТО.


Він також зазначив, що по той бік лінії розмежування знаходяться саме російські війська.


"Ми можемо говорити про ротації російських військовослужбовців, які керують підрозділами і беруть участь в плануванні всіх бойових операцій", - сказав Лисенко і підкреслив, що українські військові готуються відбивати атаки ворога.


Нагадаємо, що вранці 7 серпня російські окупаційні власті заблокували пропуск людей і транспорту з материкової України в Крим. Пізніше  був відкритий один із пунктів пропуску.


Кримськотатарський журналіст, віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов заявив, що закриття пунктів пропуску в Криму може бути пов'язано з військовими навчаннями Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?