Вибори в США: в Україні прокоментували страхи щодо сліду Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибори в США: в Україні прокоментували страхи щодо сліду Кремля

Вибори в США: в Україні прокоментували страхи щодо сліду Кремля
Джерело:  online.ua

Політіческій експерт Євген Магда вважає страхи про "слід Кремля" в  проросійських заявах кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа  перебільшеними.


Таку думку він висловив в статті для ONLINE.UA.


"Присутність в штабі Трампа політичного консультанта Пола Манафорта розбурхує уми українських політиків і експертного середовища. Існує стійка думка, що саме Манафорт вклав у вуха кандидата-республіканця проросійські гасла або є "троянським конем" спецслужб РФ", - йдеться в статті.


"Подібні припущення розраховані на тих, хто не має ні найменшого уявлення про специфіку роботи заокеанської передвиборної машини. Іншими словами, українські політичні реалії екстраполюються на змагання Клінтон і Трампа", - додав політичний експерт.


"На ділі одному, навіть досвідченому, політичному консультанту непросто впровадити свої ідеї в голову людини, що витрачає мільйони доларів (власних і пожертвуваних) на боротьбу за президентське крісло", - резюмував Євген Магда.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Вибори в США: Україні потрібно вже зараз позбутися ілюзій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?