Проблеми на адмінкордоні з Кримом: прикордонники повідомили важливу новину
Категорія
Події
Дата публікації

Проблеми на адмінкордоні з Кримом: прикордонники повідомили важливу новину

ДПСУ
Проблеми на адмінкордоні з Кримом: прикордонники повідомили важливу новину

Російська окупаційна "влада" відновила роботу  контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" в Криму, робота яких була припинена вранці 7 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну прикордонну службу України.


У відомстві підкреслюють, що пройти через КПВВ можна тільки з українського боку. Тих, хто хоче виїхати з території півострова в Україну, в Держприкордонслужбі просять тимчасово утриматися від поїздок в цьому напрямку.


"Близько 14:30 в пунктах пропуску на окупованій території АР Крим "Каланчак" і "Чаплинка"російська окупаційна "влада" відновила пропускні операції. Але тільки для тих осіб і транспортних засобів, які прямують на ВОТУ АР Крим", - йдеться в повідомленні.


Відзначається також, що проїхати в обох напрямках громадяни можуть через КПВВ "Чонгар".


Нагадаємо, близько 7 години ранку 7 серпня окупаційна "влада" Криму з невстановлених причин призупинила пропуск громадян та транспортних засобів на адмінкордоні з Кримом.


На півночі Криму в районі міст Армянськ і Джанкой було помічено скупчення військової техніки РФ, Джанкой оточений військовими з танками та іншою технікою. У мережі  з'явилися фото і відео прибуття до Криму російських військовослужбовців і військової техніки  увечері 6 серпня.


Як повідомляв ONLINE.UA,  пропускні операції на КПВВ "Чонгар" в Криму були відновлені російської окупаційної владою близько 10:50.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?