Ватажок ДНР виступив з новими погрозами на адресу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР виступив з новими погрозами на адресу України

Ватажок ДНР виступив з новими погрозами на адресу України
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко, який раніше знову висловлювався про війну з Україною, розповів про прихильників бойовиків ДНР на підконтрольній українському уряду території, які можуть напасти на державних діячів України.


Про це він заявив, коментуючи  замах 6 серпня на ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу бойовика.


«Так, ми віддали ряд розпоряджень, в яких чітко простежується, що ми терпіти цього далі не будемо. І якщо українці думають, що вони в змозі дозволити собі такі замахи, як було з Ігорем (Плотницьким, - ONLINE.UA), заходи будуть вжиті адекватні. У нас теж є союзники, прихильники, і ми в змозі таке ж зробити в Україні. Як мені сказав один мій друг, благородство в цьому плані непродуктивно. Це зайве підтвердження. Чекайте», - заявив Захарченко.


На запитання про дії ДНР в разі подальших обстрілів і замахів, Захарченко навів в приклад, як віддав наказ з узяття бойовиками Дебальцеве і донецького аеропорту. На камеру сепаратистського каналу Захарченко висловив думку, що підлеглі йому силові структури ДНР в змозі запобігти можливі замахи.


Нагадаємо, раніше ватажок бойовиків пов'язав замах на Плотницького з тим, що українська армія нібито готується до наступу.


Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі мережі  припускають, що наступною ціллю замаху може стати Олександр Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?