Затримання в справі Єфремова: з'явилися важливі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання в справі Єфремова: з'явилися важливі подробиці

Затримання в справі Єфремова: з'явилися важливі подробиці
Джерело:  online.ua

Екс-нардеп "Партії регіонів" Володимир Медяник, якого затримали у справі екс-глави "Партії регіонів" Олександра Єфремова, підозрюється в посяганні на територіальну цілісність і в причетності до створення так званої ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Генпрокурора Лариси Сарган.


Прес-секретар Генпрокурора зазначила, що співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України затримали Медяника за підозрою в скоєнні низки кримінальних злочинів:

  • У скоєнні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків по ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу України;

  • У скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації ЛНР по ст. 258-3 ч. 1 Кримінального Кодексу України.

"У понеділок о 9:00 Печерський районний суд Києва розгляне клопотання Генпрокуратури про його арешт. Запобіжний захід у вигляді застави не передбачений", - підкреслила Сарган.


"ГПУ затримала екс-нардепа Партії Регіонів Медяника. Це дуже важливий момент. Медяник ніколи не любив Єфремова, тому навряд чи стане його покривати. А знає він дуже багато. В тому числі, про "російську весну", її підготовці, ролях в реалізації кремлівського проекту. Крім того, якщо Медяник погодиться співпрацювати зі слідством, то вже дуже скоро у ГПУ будуть підстави для затримання нардепа від "оппоблока" Дунаєва, який допомагав бойовикам утримувати захоплене СБУ", - написав відомий блогер Сергій Іванов.


Також він підкреслив, що через Дунаєва можна буде підібратися до лідера опозиції Юрія Бойко, між якими є "якийсь родинно-вагінальний зв'язок".


"Тобто, при наявності бажання ГПУ може роздовбати "оппоблок", в якому від правосуддя ховається величезна кількість злочинців, за пару-трійку днів", - зазначив Іванов.


Нагадаємо, що суд посадив Єфремова за ґрати на 2 місяці. Сам політик на суді  відмовився визнати свою провину  і заявив, що в матеріалах справи немає доказів його зазіхань на територіальну цілісність України.


Раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що  генпрокурор Юрій Луценко після інтерв'ю ONLINE.UA і зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?