У Києві влаштували п'яні розбірки: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві влаштували п'яні розбірки: з'явилися фото

У Києві влаштували п'яні розбірки: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У ніч на 7 серпня на Севастопольській площі  в Києві  стався інцидент з кавказцями, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.


Подія трапилася близько другої години ночі, на АЗС WOG заїхав автомобіль, за кермом перебував кавказець. І водій, і пасажири перебували у стані алкогольного сп'яніння.


Співробітники Національної поліції України підійшли до водія для складання протоколу, після чого чоловік почав з'ясовувати стосунки і ображати дівчину-поліцейську.


Після цього почалися масові заворушення і до кавказців приїхала підмога. Почалися розборки. На місце інциденту приїхали чотири патруля поліції, щоб припинити безлад.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві водій намагався по зустрічній смузі втекти від погоні восьми патрулів поліції, після затримання у нього виявили речовини, схожі на наркотичні.


,




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?