У США зробили тривожну для путінської Росії заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

У США зробили тривожну для путінської Росії заяву

У США зробили тривожну для путінської Росії заяву
Джерело:  Fox News

Міністр Військово-повітряних сил США Дебора Лі Джеймс вважає Росію, очолювану  президентом Володимиром Путіним, головною загрозою національній безпеці для Сполучених Штатів Америки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FoxNews.


На думку міністра, Росія може представляти для США "екзистенціальну загрозу". Також Дебора Лі Джеймс зазначила, що Москва є "частково відповідальною" за порушення режиму припинення вогню, що відбувається на Донбасі.


Відзначимо, головнокомандувач Об'єднаними силами НАТО в Європі американський генерал Кертіс Скапарротті, при вступі на посаду в травні, заявив, що буде продовжувати лінію свого попередника Філіпа Брідлава.


За його словами, Брідлав провів важливу демонстрацію сили і ввів зміни в програмі проведення військових навчань у відповідь на, як він висловився, агресивні дії Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент США Барак Обама заявив, що Володимиру Путіну не можна довіряти в питанні врегулювання сирійського конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?