В Україні Європа перемагає націоналізм - відомий мандрівник
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні Європа перемагає націоналізм - відомий мандрівник

В Україні Європа перемагає націоналізм - відомий мандрівник
Джерело:  online.ua

Відомий мандрівник Євген Іхельзон, який раніше розповів про зміни, що відбулися в Києві за час його відсутності, вважає, що Україна розвивається під впливом європейського тренду, а не націоналістичного.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"У нас не відбулося повернення до витоків. Хоча є політичні сили, які закликають до цього повернення: від вишиванок, українських обрядів до шанування Бандери - ось це якраз витоки. Але цього не відбувається тому, що ми перебуваємо під великим впливом Європи - європейський тренд перемагає націоналістичний", - розповів мандрівник.
"Давай порівняємо - в Узбекистані є три тренди: російський, ісламський і націоналістичний. І націоналістичний там переміг - вони повернулися в дискурс минулого. І у них немає вектора, який міг би вивести їх з традиційного суспільства", - підкреслив Іхельзон.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: До появления русских в Средней Азии ездили на слонах — путешественник Евгений Ихельзон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?