В Україні розповіли, коли Кремль поховав проект "Новоросія"
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розповіли, коли Кремль поховав проект "Новоросія"

В Україні розповіли, коли Кремль поховав проект "Новоросія"
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука

розповів, що в Росії зрозуміли ще 7-8 місяців тому, що неможливо буде здійснити проект "Новоросія".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


"У Кремлі вже зрозуміли приблизно 7-8 місяців тому, що цей проект ("Новоросія", - ред.) накрився мідним тазом. Все, що ми зараз спостерігаємо, - це загострення, гра м'язами навколо кордонів, це все спроба, неодноразова, вже таким користувалася Москва, спроба все-таки змусити Україну погодитися на ті умови, на яких наполягає зараз Кремль, повертаючи нам контроль над тимчасово окупованою територією на сході", - сказав Тука.


За його словами, Кремль, нарощуючи військову міць біля кордонів України і на Донбасі, намагається змусити Київ піти на його умови, зокрема якомога швидше провести вибори в окупованих районах Донбасу і визнати анексію Криму.


"Перш за все, будь-яким чином негайно (провести) вибори на Донбасі, і друга умова, яку Кремль буде висувати, - це визнання, легітимація анексії Криму. Ясна річ, що українська сторона ні на перший пункт, ні на другий (не згодна) ", - зазначив заступник міністра.


Раніше повідомлялося, що

в окупованому бойовиками Донецьку сепаратистам і російським найманцям забороняють відгули і відпустки, а замість цього змушують здавати по кілька відер фруктів в якості оброку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?