Розвідка дізналася про вторгнення нових російських військових на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка дізналася про вторгнення нових російських військових на Донбас

Розвідка дізналася про вторгнення нових російських військових на Донбас
Джерело:  online.ua

На тимчасово окуповані бойовиками так званих ДНР і ЛНР території Донбасу з Росії перекинули більше сотні військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління Міністерства оборони України.
Відзначається, що протягом доби 7 серпня зафіксували 61 обстріл (за 6 серпня - 54). В районі Старогнатівки відбулося бойове зіткнення з ДРГ противника.
Основні зусилля супротивника зосереджені на: підтриманні бойової готовності з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ; ротації і посиленні передових підрозділів; вдосконаленні інженерного обладнання; поповненні запасів паливно-мастильними матеріалами; поверненні з полігонів до місць постійної дислокації підрозділів після проведення планових заходів бойової підготовки.
У Новоайдарському напрямку через Краснодон в напрямку Луганська здійснила рух колона в складі семи паливозаправників;
"Тривають заходи з доукомплектування з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ особовим складом. З території РФ прибули до складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК молоде поповнення в кількості 70 осіб, у 7 окрему мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК - 50 осіб", - повідомили в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі АТО показали наслідки обстрілів бойовиками населених пунктів на лінії розмежування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?