Колишня полонянка ЛНР емоційно відповіла на заклики Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишня полонянка ЛНР емоційно відповіла на заклики Савченко

Колишня полонянка ЛНР емоційно відповіла на заклики Савченко
Джерело:  Еспресо

Журналістка, колишня полонянка бойовиків ЛНР Марія Варфоломєєва виступила проти обміну терористів на бійців АТО..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
"Я була там і, будучи в полоні, я не була згодна, щоб мене міняли на терористів. Я буду сидіти, не знаю скільки, але щоб людей, які вбивали наших співгромадян, солдат, щоб дати їм амністію - я не згодна", - заявила Варфоломєєва.
За її словами, обмін бойовиків на українців є нерівнозначним.
"Ми тут поступимося, тут поступимося, то у нас ще більше відриватимуть. Ми повинні показувати позицію. Звичайно, треба боротися за кожного, але це не спосіб, з яким ми переможемо", - сказала Варфоломєєва.
Нагадаємо, що раніше колишній політв'язень Геннадій Афанасьєв, якого незаконно утримували в Росії, заявив, що не погодився б на обмін його на бойовиків.
Раніше народний депутат України Надія Савченко заявила про готовність говорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, щоб звільнити полонених бійців АТО. Вона навіть оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності влади в питанні обміну полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?