У банку Коломойського відповіли на гучні звинувачення
Категорія
Події
Дата публікації

У банку Коломойського відповіли на гучні звинувачення

У банку Коломойського відповіли на гучні звинувачення

У прес-службі "Приватбанку", який належить бізнесмену Ігорю Коломойському, спростували звинувачення Генпрокуратури в заволодінні банком коштами Національного банку України в особливо великих розмірах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
"Ця інформація (навіть про саму можливість "виведення" кудись рефінансування НБУ, - ред.) непрофесійна і не відповідає дійсності", - повідомили в банку.
У прес-службі відзначили, що, згідно з вимогами Нацбанку, виділені 19 млрд грн були використані тільки для покриття відтоків коштів фізичних осіб.
Нагадаємо, Печерський районний суд Києва ухвалив постанову, в якій говориться, що працівники "Приватбанку" шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 заволоділи коштами НБУ в сумі понад 19 млрд грн, виділеними на рефінансування "Приватбанку", застосувавши певну схему.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Харківській області стався напад на інкасаторську машину "Приватбанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?