Хороша міцелярна вода: як правильно вибрати і користуватися
Категорія
Краса
Дата публікації

Хороша міцелярна вода: як правильно вибрати і користуватися

Хороша міцелярна вода: як правильно вибрати і користуватися
Джерело:  online.ua

Зараз майже у кожної жінки, яка не ігнорує   макіяж, є міцелярна вода. Але все одно залишаються питання: як правильно її використовувати, яку марку краще вибрати.


Lady.ONLINE.UA спробує допомогти вам в цьому розібратися.


Ми знаємо, що міцелярна вода - м'який очищаючий засіб, що розчиняє макіяж і забруднення шкіри, зберігаючи баланс гідро-ліпідної оболонки, і не вимагає змивання.


Активним компонентом цього засобу є міцели - мікроскопічні з'єднання, які утворюють поверхнево-активні речовини (ПАР) при певній концентрації в воді.


Міцели послаблюють дратівливі властивості очищуючих засобів, деактивують шкідливі хімічні речовини, видаляють дрібні частки жиру.


Міцелярна вода вперше з'явилася в Парижі. Серед парижанок вона стала дуже популярною, оскільки вода в місті не дуже добре впливала на ніжну жіночу шкіру.


Чому вам краще вибрати міцелярну воду, а не інший засіб? Вона м'яко очищає обличчя, включаючи ніжну шкіру навколо очей, знімає макіяж, тонує шкіру. Це незамінний засіб в подорожах.


Як можна використовувати міцелярну воду? Пам'ятайте, що для водостійкого макіяжу потрібно вибирати інший засіб, як і для глибокого очищення.


Ще один важливий момент: хоча міцелярну воду не прийнято змивати, але якщо ви використовуєте її для демакіяжу, краще вмитися. Інакше маленькі частинки косметики, бруду і міцели можуть викликати серйозне подразнення шкіри. Тому нехай міцелярна вода буде лише першим етапом в очищенні вашої шкіри.


Яку вибрати? Тут залежить від вашого бюджету, типу шкіри і навіть нюху (адже багато міцелярних вод мають в складі екстракти квітів).


На картинках ж десять найпопулярніших міцеллярок серед моделей (за версією Vogue).











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?