Війна на Донбасі: у Порошенка розповіли про кількість поранених бійців ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: у Порошенка розповіли про кількість поранених бійців ЗСУ

Війна на Донбасі: у Порошенка розповіли про кількість поранених бійців ЗСУ

Представник Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Олександр Мотузяник розповів, що за минулу добу на в зоні антитерористичної операції на Донбасі обійшлося без загиблих, проте поранення отримали 11 українських вояків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"В результаті бойових дій ніхто не загинув, проте 11 бійців були поранені", - сказав він на брифінгу.
Мотузяник зазначив, що українські військові отримали поранення в Троїцькому, Зайцевому, Авдіївці, Мар'їнці та Павлополі. За його словами, загалом за добу по всій зоні АТО зафіксовано 60 обстрілів.
Представник АП з питань АТО також повідомив, що 70 осіб прибули з Росії для входження в ряди так званого "9-го полку" бойовиків (Новоазовськ), і ще 50 осіб - в ряди так званої "7-ї бригади" (Дебальцеве).
"Ці підрозділи противника протягом останніх місяців зазнали важких втрат в результаті бойових дій на передовій", - сказав Мотузяник.
Раніше повідомлялося, що бойовики так званих ДНР і ЛНР вели обстріл мирних мешканців по лінії розмежування сил терористів і АТО з реактивних установок і протитанкових гранатометів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?