П'яна ДТП під Києвом: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна ДТП під Києвом: з'явилися нові подробиці

П'яна ДТП під Києвом: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

У мережі оприлюднили особисті дані п'яної жінки, яка на машині Toyota врізалася в Lanos і намагалася втекти з місця ДТП в Київській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook піар-менеджера Дар'ї Дикої.
"Ось ця "істота" на своїй Toyota Land Cruiser (АА5333КН) вчора протаранила автомобіль, в якому їхали мої друзі. П'яне в ж*пу (2,1 проміле) на швидкості, за свідченнями свідків, близько 150 км/год. спочатку воно в'їхало "Ланосу" в зад, після чого машину розвернуло кілька разів по дорозі, а потім ще й у перед", - написала Дика і показала фото жінки і її водійське посвідчення.


Згідно з документом, п'яній винуватиці ДТП 30 років.


"Ось ця біомаса, ім'я якої Андріанова Євгенія Віталіївна, не просто не вийшла навіть з машини, а і втекла з місця події, не дивлячись на спроби людей зупинити її. Благо, її затримали на КПП далі по дорозі. Вона кидалася на людей і тикала "факи" в обличчя пасажирам Lanos (в тому числі і моєму другові, який був в крові, з розбитим обличчям і травмою голови)", - додала Дика.


За її словами, на місце події також приїхав чоловік винуватиці ДТП, який намагався "вирішити" питання з усіма учасниками ДТП, в тому числі з лікарями, які везли постраждалого в лікарню.


Раніше в Києві вісім поліцейських авто

влаштували погоню за автомобілем порушника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?