Савченко переплутала Порошенка і Росію: акція під АП розбурхала соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко переплутала Порошенка і Росію: акція під АП розбурхала соцмережі

Савченко переплутала Порошенка і Росію: акція під АП розбурхала соцмережі
Джерело:  online.ua

Акцію, яку організувала Надія Савченко

, висміяли в мережі, пожартувавши, що нардеп переплутала посольство Росії з Адміністрацією президента Петра Порошенка в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Як відомо, Савченко покликала під Адміністрацію Порошенка родичів українських заручників на Донбасі.


Блогер

Ярослав Матюшин

з сарказмом прокоментував мітинг під АП в Facebook:


"Людина просто переплутала посольство Росії з АП України, чого всі розсердився на простодушного ідеаліста? Я б на вас подивився, голодуй ви так часто, як народна героїня. *sarcasm*"


Журналіст

Антон Комаров

поділився своїми спостереженнями за учасниками мітингу:


"Бабусі і дідусі по ходу мітингу плескали Савченко, а закінчили скандуванням: "Банду геть!!!"


Політичний оглядач

Олександр Михельсон

також звернувся до Порошенка, але вже з іншим питанням:


"А ось у мене до Пороха інша претензія: якого він катається по Індонезії, коли треба терміново відволікти землетрус в Маріуполі?!"


Блогер

Катерина Золотарьова

, коментуючи пропозицію Савченко залучити до переговорів з бойовиками Оксану Марченко, зазначила, що нардепу вже не виходить приховувати регулярну участь Віктора Медведчука в своєму житті:


"Гадя таки організувала свій гадючник під АП. Закликає вести переговори з терористами і їх ватажками. У найгіршому разі пропонує переговори хоча б на рівні перших леді, причому, крім Марини Порошенко, чомусь згадує ще й Оксану Марченко. Мабуть, регулярну участь Медведчука в своєму житті приховувати вже не вважає за потрібне. Але Гадя. А з іншого боку кого з їх ледей саджатимемо? Дружину Моторолли, у якої поганяло "Каністра"? Гадя, краще мовчи. Чесне слово, в твоєму випадку мовчання навіть не золото, а єдиний спосіб не видаватися шизофренічкою".





У мережі з'явилося інтерв'ю, яке журналісти взяли у Савченко під час мітингу під Адміністрацією президента.



У свою чергу сестра нардепа

Віра Савченко

поділилася в Facebook фотографіями з акції, а також показала текст звернення до президента з вимогою повернути всіх політв'язнів і полонених з підписами активістів.



Раніше повідомлялося, що під час мітингу Надія Савченко заявила, що здивована тим, що глава держави Петро Порошенко не веде переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким з приводу звільнення полонених на Донбасі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?