РосЗМІ зробили голодуючу Савченко героїнею свого сюжету: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ зробили голодуючу Савченко героїнею свого сюжету: опубліковано відео

РосЗМІ зробили голодуючу Савченко героїнею свого сюжету: опубліковано відео
Джерело:  Перший канал

Російський "Перший канал" зробив народного депутата Надію Савченко героїнею свого сюжету, в якому акцентував увагу на критиці української влади з боку колишньої льотчиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Первый канал.
"У Києві Надія Савченко голодує за Донбас і висуває звинувачення на адресу української влади", - йдеться в заголовку до новини.
У репортажі російських пропагандистів зібрані деякі гучні заяви Савченко з критикою української влади.
"Щоб зрозуміти, чого варто українська влада, Надії Савченко знадобилося два місяці і шість днів на свободі. З суворим виглядом перегортаючи сторінки промови, Герой України гидливо зачитувала текст про колег", - йдеться в сюжеті РосЗМІ.


Нагадаємо, Надія Савченко покликала на акцію протесту під Адміністрацію президента Петра Порошенка родичів українських заручників на Донбасі.
Під час мітингу народний депутат заявила, що здивована тим, що глава держави Петро Порошенко не веде переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким з приводу звільнення полонених на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?