ДНР має талант: в мережі продовжують сміятися з Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

ДНР має талант: в мережі продовжують сміятися з Савченко

ДНР має талант: в мережі продовжують сміятися з Савченко

Українці в соціальних мережах продовжують висміювати народного депутата Надію Савченко та її пропозицію довірити переговори щодо обміну полоненими Оксані Марченко, дружині Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так український блогер Олександр Михельсон в своєму Facebook висунув припущення про поведінку Марченко, яка свого часу була ведучою талант-шоу «Україна має талант» і «X-фактор», в ході переговорів.
«А прикиньте. Оксана Марченко за лаштунками Мінських переговорів. Камери, юпітери, мікрофон. Оксана, радісно: «Дениско, скажи, а що ти відчував там, на сцені? Ти розумів, як за тебе хвилюються рідні?» Пушилін, зазираючи у папірець, який показує через спини Марченко її ж асистент: Я довго йшов на "ДНР має талант"... Я вдячний моєму другові Наді, яка підтримувала мене на цьому шляху... ».
У коментарях українці активно підтримали жарт Михельсона.
Богдан Василенко: «По-моєму, це шедевр!!!!».
Тетяна Михайлівна: «Передайте Наді, що народ український довіряє їй замість смертельного голодування збігати на передок і у важкій сутичці взяти в полон відрядженого полковника ФСБ для обміну. Можна двох».
Nelya Ostapiv: «А потім Оксана слідом: "Розумнику, я в тебе вірю!".
Tetiana Soloviova: «Хочуть Х-фактора. Без Х-фактора не ​​виходить. Шоу».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміяли акцію Надії Савченко, припустивши, що вона переплутала будівлю посольства Росії з Адміністрацією президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?