У Сирії зафіксували зброю, якою Росія воює і на Донбасі: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Сирії зафіксували зброю, якою Росія воює і на Донбасі: з'явилися фото і відео

У Сирії зафіксували зброю, якою Росія воює і на Донбасі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото і відео російської військової техніки, яку РФ використовує в бойових діях в Сирії і на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео угруповання «Вільної сирійської армії» «1-а прибережна дивізія», опублікованих на YouTube.
Відзначається, що на одному з відео відображена бойова машина БМ-21 «Град», що використовується в горах провінції Латакія, на іншому, - застосування змінених самохідних установок залпового вогню.
При цьому, використана повстанцями бойова машина зовсім забруднена і деякими деталями зовнішнього вигляду відрізняється від іншої БМ-21, що використовувалася ССА в лютому цього року в провінції Алеппо. З цього стає ясно, що машину поставили з Туреччини через контрольовану повстанцями ділянку сирійсько-турецького кордону. Це показує, що російсько-турецьке постачання останнього місяця не вплинуло на поставки зброї для сирійської опозиції.



Нагадаємо, раніше  з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиками так званих ДНР і ЛНР уздовж лінії розмежування з реактивних установок і протитанкових гранатометів.
Також волонтери InformNapalm встановили, що на озброєнні бойовиків ДНР є реактивні системи залпового вогню "Град".
Як повідомляв ONLINE.UA, в СЦКК пояснили, як бойовики кустарним способом змінюють зброю для виготовлення "реактивних мін", використовуючи незаборонену Мінськими домовленостями зброю для відстрілювання заборонених боєприпасів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?