В Україні розповіли про нову небезпеку, якою загрожує перемога Трампа в США
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розповіли про нову небезпеку, якою загрожує перемога Трампа в США

В Україні розповіли про нову небезпеку, якою загрожує перемога Трампа в США
Джерело:  Сьогодні

У разі перемоги мільярдера Дональда Трампа на виборах президента США його адміністрацію може очолити політтехнолог Пол Манафорт, який має бізнес в Росії і свого часу був радником екс-президента України Віктора Януковича.
Про це заявив екс-віце-прем'єр України з питань євроінтеграції Олег Рибачук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю «Сегодня».
"Керівник виборчої кампанії, який претендує стати главою Адміністрації президента Трампа - це Манафорт. Прізвище, яке дуже відоме і далеко не позитивно відоме в Україні, і його зв'язки з бізнес-колами (в Росії.)... Тим більше у випадку з Трампом він може реально розколоти Європу, - це найгірший для України сценарій", - сказав він.
Також Рибачук наголосив, що Україні варто готуватися до «значно більш агресивного, недружнього середовища», з огляду на майбутні вибори в США, Німеччині та Франції, де лояльні до України лідери можуть змінитися людьми, які прохолодно ставляться до Києва.
Нагадаємо, раніше в своїй статті для ONLINE.UA політичний експерт Євген Магда запропонував Україні зробити три важливих дії в контексті майбутніх виборів в США.
Більше про успіхи Манафорта в роботі з Трампом і Януковичем дивіться в матеріалі The New York Times, переклад якого зробив ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?