Порошенко зробив гучну заяву про війну з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву про війну з Росією

Порошенко зробив гучну заяву про війну з Росією
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що вторгнення Росії в Грузію в 2008 році стало прологом війни РФ проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
"Те, що вісім років тому бачили лише найбільш прозорливі, сьогодні очевидно всім: напад Росії на Грузію було прологом Вітчизняної війни проти України. Політика умиротворення агресора збанкрутувала ще в 2008 році. Більш того, вона тільки розпалила апетити Кремля. Тоді спільними зусиллями трансатлантичне співтовариство ще могло локалізувати хижого ведмедя в його барлозі. Це був повчальний урок історії, вчасно не засвоєний", - написав Порошенко.
"Україна сьогодні мужньо тримає оборону на східному кордоні Європи. Суворі випробування посилили відчуття дружби і солідарності між українським і грузинським народами. Ми, як ніхто інший, щиро і послідовно підтримуємо відновлення територіальної цілісності Грузії. І ясно, що ніколи не визнаємо російські маріонеткові режими в Абхазії і Південній Осетії. Слава Грузії і слава Україні!", - додав президент.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів, як українська зброя допомогла Грузії протистояти російській агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?