Як стати олімпійським чемпіоном, коли тобі всього рік: кумедні фото
Категорія
Діти
Дата публікації

Як стати олімпійським чемпіоном, коли тобі всього рік: кумедні фото

Як стати олімпійським чемпіоном, коли тобі всього рік: кумедні фото

Поки спортсмени намагаються завоювати медалі в Ріо на  Олімпіаді-2016, маленький Роквелл зі штату Юта (США), якому всього рік, уже все завоював. Правда, лише на фотографіях, які зробив його тато Алан Лоуренс.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на That Dad Blog - персональну сторінку Лоуренса.


Ставати чемпіоном хлопчикові також допомагали мама і п'ять братів і сестер. Роквелл спробував себе у багатьох олімпійських видах спорту: від важкої атлетики до пляжного волейболу.


"Я ніколи не був на Олімпійських іграх в дитинстві, і я частково шкодую, що не мав такої можливості," сказав Лоуренс. "Я хотів зробити щось для наших дітей», - додав він.


Сам Алан Лоуренс працює арт-директором взуттєвої фабрики. Свій блог з фотографіями він створив ще до народження Роквелла, щоб ділитися з людьми фотографіями іншого сина - Уїлла, який народився з синдромом Дауна.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?