Бойовики ЛНР видали нову інформацію про поранення підірваного Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР видали нову інформацію про поранення підірваного Плотницького

Бойовики ЛНР видали нову інформацію про поранення підірваного Плотницького
Джерело:  online.ua

Бойовики ЛНР заявили, що їх ватажок Ігор Плотницький, машину якого підірвали в суботу, 6 серпня, не отримав проникаючих поранень і загрози його життю немає.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
"Справді, було кілька ушкоджень, що не загрожують життю і здоров'ю. Проте вся необхідна допомога була своєчасно надана в повному обсязі", - сказала так званий "міністр охорони здоров'я ЛНР" Лариса Айрапетян.
За її словами, навколо стану здоров'я Плотницького в ЗМІ з'явилася велика кількість інсинуацій.
"Усе це - чутки. Вказувати конкретні пошкодження я не буду з міркувань лікарської етики - це питання особистого життя Ігоря Венедиктовича. Зараз мені складно судити про терміни відновлення, сподіваємося на швидке одужання", - зазначила Айрапетян.
Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міноборони України заявляли, що поранення, які отримав ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький в результаті вибуху автомобіля, несумісні з життям.
Однак незабаром після замаху Плотницький виступив з аудіозверненням з лікарні, в якому, зокрема, згадав ФСБ РФ і російського президента Володимира Путіна.
Також повідомлялося, що пізніше  з сайту ватажка бойовиків ЛНР були видалені дані про замах на нього, зокрема аудіозапис, в якому Плотницький попросив доповідати президенту Росії Володимиру Путіну або директору ФСБ про спроби змістити владу в так званій ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?